Onze praktijk

  • Image description

Over mijzelf, Michelle

Op de laatste dag van 1986 ben ik geboren in het gezellige Nijmegen.
Rond mijn 20ste kwam ik in Rotterdam terecht. Deze omgeving past meer bij mij. Lekker direct, maar ook een oog voor een ander.

Ik ben opgeleid tot doktersassistente. Een prachtig vak, maar ik miste daar ook een andere kijk op een lijf. Lichamen heb ik altijd interessant gevonden, maar ik zocht eigenlijk een andere manier om hier mee te gaan werken.

André heeft mij persoonlijk opgeleid en ik heb daar naast nog de nodige lichaamsgerichte workshops en scholing gevolgd. Dit doe ik tot op heden nog steeds. Ook ben ik gecertificeerd Schilden systeem coach.
De combinatie van lichaam en geest is voor mij een totaalpakket waar je oneindig veel mogelijkheden in kunt vinden om te groeien als persoon. En groei is net waar ik dol op ben.

Door alle lessen die ik heb geleerd ben ikzelf ook flink gegroeid.
Veel geleerd over oude patronen en hoe deze op te ruimen. Seksueel misbruik, hoogsensitiviteit, rouw, miskramen, depressie en borstkanker.

Zes jaar geleden was het tijd voor een eigen praktijk. Tijd om alle opgedane kennis te delen met andere vrouwen die wilden voelen, opruimen en daarmee te groeien.

Alles is maatwerk en dat is zo mooi aan dit vak. Niemand is hetzelfde net zoals iedere massage/sessie.

Voor de geïnteresseerden hierbij mijn opleidingsachtergrond:

Opleidingen

Sensueel ontwaken
Schilden systeem coach (Innerlijke familie)
Rouw en depressie
Soul Body Fusion
Hoogsensitiviteit
Kashmir massage voor vrouwen
Yoni massage
Shibari