Groei

  • Image description

Massage voor stellen - jullie twee en ik (André)

Wil jij jouw partner verrassen met een mooie vier handen massage en/of zelf ook wat kneepjes van het massage vak opdoen? Zet jouw partner eens flink in het zonnetje en masseer samen met mij mee.
Oftewel partner 1 ligt op de verwarmde mat of de tafel en krijgt de volledige sessie alle aandacht van ons tweeën. Partner 2 masseert dus samen met mij mee.

Het ene (gelegenheids)stel wil nèt even wat meer leren over massage ontvangen en geven. De ander wil weer graag eens een paar extra kundige handen op het lichaam erbij samen met zijn/haar vertrouwde partner. De ultieme vier handen ervaring.
Hoe of wat jullie versie is, hoor ik dan ook graag van te voren.

De partnermassage is sensueel en mooi qua opzet en past helemaal in het straatje van Sensueel Ontwaken. Een mix van ontspanning, sensualiteit en vooral gunnen. Het gehele lichaam wordt hierbij meegenomen, van je voetzolen tot en met je kruin mag je je als ontvanger volledig overgeven aan kundige liefdevolle handen en hopelijk ook aan de sensuele energetische golven door jouw lichaam.

Juist omdat jouw partner erbij is, durf je wellicht ook meer van jezelf te laten zien. Dus adem door je mond, laat je horen en geef je over aan het gunnen van ons samen en geniet vooral met volle teugen. Minder schroom is méér genot.

Durf jij het aan? Ikzelf ben altijd gekleed.

Onderstaande tijd is pure massagetijd. Houdt voor jezelf nog rekening met uit- en aankleden, wat drinken en bijkomen.

Hebben jullie net even een ander beeld bij de opzet, mail of app gerust.

Deze sessie wordt gegeven door André.


Prijzen

€ 140,00 voor 1.5 uur voor jullie samen