Groei

  • Image description

Kashmir massage

Niets hoeven doen, alleen maar ontvangen. In stilte genieten van de overgave en ontdekken wat er bij iedere centimeter van je lichaam plaatsvindt...

De Kashmirische massage is een uiterst vloeiende, intuïtieve, diep energetische en helende aanraking van het gehele lichaam. De massage brengt je naar een staat van voelen, uit je hoofd en pure aandacht voor jou alleen. Het loslaten van 'moeten’, het ervaren van ‘zijn’, weer in totale verbinding met jezelf. Volgens vele dames die je voor gingen... een gevoel van 'thuiskomen'.

De Kashmir massage onderscheidt zich in haar zachtheid en warmte en kan je tegelijkertijd zeer diep raken.

“Laat het goddelijke in jou stralen 

Door de speciale houding en techniek raak je fysiek op elkaar afgestemd en mag je je overgeven aan het eenvoudigweg ervaren van de aanraking. Op een bijzondere manier kun je het gevoel van één worden ervaren, als in verbinding van mens naar mens. Dan kunnen twee vreemde mensen ineens heel erg vertrouwd verbonden voelen.

Over de pose wordt vaak wat geheimzinnig gedaan, maar ik zet het hier gewoon neer. De massage wordt, na het masseren van jouw achterzijde gegeven in een best intieme pose. Jij ligt heerlijk ontspannen op jouw rug en ik zit tussen jouw benen in met jouw benen langs mijn middel. Het mooie is, dat ik als gever jouw complete lichaam kan aanraken van je hoofd tot en met je voetzolen. Ik kan je aanraken, vastpakken, strelen, masseren en wiegen. Zo mag er een prachtig gevoel ontstaan dat mijn mannelijke en jouw vrouwelijke energie met elkaar verweven raken. Afgewisseld met momenten waarbij mijn handen stil liggen en je nog beter de stromende energie door je lichaam mag voelen stromen. Een veilige uitnodiging om je volledig te mogen overgeven.

Deze mooie Kashmir massage kun je zeker als zeer intiem ervaren, maar het gaat hier helemaal om jou in de hoofdrol en dat vraagt overgave. Richt je niet op mij als gever, maar blijf geheel bij je eigen kern.
Verder wordt de massage met warme olie gegeven op een zachte, comfortabele verwarmde massagematras op de grond.

De Kashmirische massage wordt geheel bloot ontvangen. André heeft shorts aan, Michelle een jurkje en bewaakt veilig de grens. Het gehele lichaam wordt hier meegenomen*. Tijdens de massage zal ik een aantal keer aan jou vragen of je je nog helemaal oké voelt en of we verder kunnen gaan met de sessie.

* Jouw intieme zone wordt alleen meegenomen als je voor èn tijdens de massage hiervoor akkoord hebt gegeven.

Deze sessie kan door André of Michelle worden gegeven.

Prijzen

€ 120 voor 1,5 uur
€ 160 voor 2 uur
€ 200 voor 2,5 uur
€ 240 voor 3 uur

Ook beschikbaar als voordelige strippenkaart van 5 sessies