Ontwakende sessies

  • Image description

Sessies bij menstruatieklachten

Geïnspireerd door de blije gezichten en positieve reacties wil ik graag een andere sessie onder de aandacht brengen. Iets waar je wellicht vandaag niet mee bezig bent en/of linkt met lichaamsgerichte massage.

Ben jij iemand die flink last heeft van haar menstruatie?
In de dagen ervoor... de eerste dagen... en soms zelfs langer kunnen veel vrouwen last hebben van flinke klachten qua kramp, steken en pijn.

Behoorlijk wat klachten kunnen worden verminderd en/of zelfs verdwijnen met gericht werken op jouw onderrug, bekken en buik. Heel eenvoudig uitgelegd, stel je even voor dat er strakke riem om dat gebied heen zit. Als het daar dan ook nog 'rommelt' qua menstruatie, komt er alleen maar meer spanning op dat gebied te staan.

In mijn praktijk hoor ik behoorlijk vaak hoe het lijf van mijn cliënt is gaan veranderen tijdens menig sessie. Zo ook zaken als haar menstruatie. Bij de één een fijne aanvulling qua fijner in jouw lijf voelen, bij de ander het verzoek om juist daar meer aandacht aan te geven voor meer lucht en ruimte in het lijf.

Ben jij ook nieuwsgierig hoe jij minder last kunt krijgen van jouw eventuele klachten? Massage is altijd maatwerk, dus ook hier gaan we samen aan de slag om te kijken waar jouw klachten met name liggen.
Vaak met 2 á 3 sessies kun je al verschil gaan merken, zo eenvoudig is het eigenlijk soms.

Zien wij elkaar?

Ik wens je alvast een hele fijne dag.

Prijzen

€ 70,00 voor 1 uur
€ 105,00 voor 1,5 uur

Ook beschikbaar als voordelige strippenkaart van 5 sessies