Groei

  • Image description

Het 'ontharnassen' van het onderlichaam

Persoonlijk vind ik dat iedereen baat kan hebben bij een de-armouring (ontharnassen). Ook als het slechts een deel is van een geheel lichaam kun je al een enorme stap vooruit komen.

Energetisch en spiritueel staat het onderlichaam symbool voor een hele reeks aan eigenschappen. Eigenschappen die letterlijk in de knel kunnen komen door teveel spanning, oud afval of stress.
Het wordt dan een gebied van emotionele, fysieke en energetische pijn. Teveel spierspanning, verhoging van druk, dof of beurs gevoel, pijn bij aanraking, penetratie voelt niet fijn, weinig tot geen zin in seks, minder zelfvertrouwen, gevoel van schaamte, pijn uitstraling naar buik en/of benen, niet lekker in jouw lijf kunnen zakken, erectieproblemen, gevoelig zijn voor blaasontstekingen of vaginale schimmels... de-armouring is geen wondermiddel, maar veel klachten kunnen verminderen en zelfs verdwijnen.

Of ik ook geloof dat spanning, trauma of pijn niet alleen uit dit leven hoeft te komen, omdat je in dit leven eigenlijk niets ergs hebt meegemaakt? En of ik daarin geloof. Al vaker mocht ik assisteren bij mensen die beelden in hun hoofd kregen of 'wonden' voelden die niets met het nu te maken hadden. Beelden die ineens kunnen zorgen dat zoveel puzzelstukken in elkaar vallen. Ook zij die sterk voelen dat ze een familielijn mogen helen, dochters die pijn meedragen van een moeder die lastig kan loslaten... het klinkt mij niet vreemd in de oren, want dit bestaat wel degelijk.

Bij deze sessie lig je eerst op tafel op je buik en werk ik met masssage en de-armouring aan onderrug, bilrand, bekken en heupen. Daarna mag je je omdraaien en werk ik voornamelijk aan jouw buik, bekken, liezen, heupen en bovenbenen. De rest van jouw lichaam is gewoon bedekt. Het fijnste is uiteraard als je zonder ondergoed ligt, anders wordt het gebied erg beperkt om aan te werken. Ikzelf ben, zoals je mag verwachten, volledig gekleed.

Zorg dat je de rest van de dag niet al te veel afspraken hebt staan, er kan namelijk nogal wat loskomen aan spanning en/of emoties.

N.b. Behalve bovenrand bekken (venusheuvel) worden bij deze sessies geslachtsdelen niet aangeraakt. Voorheen werd dit gedoogd, momenteel heb je hier echter een prostitutievergunning voor nodig.


Prijzen

€ 90.00 voor ongeveer 1,5 uur sessie

Reken naast de sessie nog even wat tijd om bij te komen. Zo kun je nog even rustig napraten, wat drinken en rustig bijkomen voordat je weer op pad gaat. Die rusttijd heb je nodig...