Onze praktijk

  • Image description

Over mijzelf, André van Vliet

Geboren in de zomer van 1971 in Rotterdam-Blijdorp. Prima jeugd gehad en opgegroeid in een gezin vol met voelers. Uitspreken helaas dan weer niet zo. Zelf vind ik dat ik heerlijk eigenwijs ben of mijn eigen wijze heb. Ik ben enorm nieuwsgierig, noem het hongerig naar kennis, willen snappen, zin in ervaringen opdoen en èchte gesprekken voeren. Zaken luchtig houden met humor en ook niet vies om mijn eigen bevindingen en inzichten met jou te delen, want we leren tenslotte van elkaar.

In het jaar 2000 ben ik langzaam begonnen met het opzetten van mijn praktijk aan huis. Sindsdien is er zoveel in beweging gekomen op alle fronten. En ik verbaas mij wel eens over de hoeveelheid veren die ik krijg en de agenda die steeds sneller vol raakt. Genieten? Enorm! Iets mooiers dan van mijn passie mijn werk mogen en kunnen maken kan ik mij niet wensen. Dankbaarheid ten top.

Naast het goed kunnen inleven in een ander houd ik er ook van jou uit te dagen (wel met humor). Ik wil je spiegelen, inzichten meegeven, want hé, je komt hier toch ook om ergens van af te komen c.q. te groeien? Dat vind ik ook het mooie aan de term lichaamswerker. Ik luister naar wat jouw lichaam te zeggen heeft en kom op voor wat jouw lijf mij vertelt. Ik noem dit even specifiek, want wat jouw lijf vertelt hoeft niet altijd in lijn te zijn met jouw denken. Soms kunnen het denken en voelen namelijk totaal niet op één lijn liggen. Prachtig om daar samen met jou aan te werken naar een meer pure jij.

Een mens of lichaam blijft voor mij iets fascinerends. We hebben allemaal wel eens rust, kennis, ondersteuning of healing nodig. Hetzelfde geldt qua bouw, vorm of kleur van jouw lichaam. Ik werk van mens tot mens, ik heb geen praktijk voor alleen maar fotomodellen. Kortom iedereen is welkom.

Tot slot hoort bij mijn beroep ook een beroepsgeheim, dus alles blijft netjes binnen de vier muren van de praktijk. Altijd goed om te weten.

En ja, ik kan heel mooi zelf teksten schrijven, maar mooier en duidelijker zijn misschien nog wel de reacties van mijn clienten (zie menu boven). Hier ben ik zéér trots op!

Voor de geïnteresseerden hierbij mijn opleidingsachtergrond:

Healing

Reiki I, II, III en Mastership
Cerridwen Celtic Healing I
Quantum Touch 12 uur workshop
Werken met gidsen en energien zoals o.a. Maria, Pleiadiers, Brahma, Lilith, Arcturiers en Jozef
EE - Emotioneel Evenwicht
Quantum Touch Reset methode
Soul Body Fusion

Massage

Rebalancing opleiding
Ontspanningsmassage
Zweedse massage
Shantala massage, de volwassenen / geestelijk gehandicapten variant
Stoelmassage met drukpunttechnieken
Träger massage
Rolfing
HotStone massage
Javaanse voet/onderbeenmassage
Voetmassage
Hamam massage
Klankschaalmassage
Tantrische massages

Overige gevolgde cursussen

Energetic Bliss Mastery
Body de-armoring twee weken inhouse en andere varianten de-armouring
Emotioneel lichaamswerk
De Stargate open to channel workshop
Channeling
Tenen lezen
Ademwerk
Quodoushka
Uitgebreide eigen ervaring in HSP en Tweelingziel kennis
Kundalini Bodywork
Shibari, meerdere varianten