Groei

  • Image description

Koppelmassage

Een massage zelf ondergaan is heerlijk. Een massage cadeau geven aan je partner ook.
Maar wat dacht je er van om samen naar onze praktijk te komen en dat ieder zich heerlijk mag laten verwennen door ons?

De koppelmassage is sensueel en mooi qua opzet en past helemaal in het straatje van Sensueel Ontwaken. Een mix van ontspanning, sensualiteit en het Oosterse van Tantra. Het gehele lichaam wordt hierbij meegenomen, van je voetzolen tot en met je kruin mag je je volledig overgeven aan onze kundige liefdevolle handen en hopelijk ook aan de sensuele energetische golven door jouw lichaam.

“Laat jullie relatie
gloeien van genot

Ik (André) masseer een partner op een luxe verwarmde massagemat en mijn vrouwelijke collega masseert de andere partner op een luxe verwarmde massagetafel in dezelfde ruimte.
Kortom samen en toch een beetje ieder voor zich. Laat ook alle aandacht naar jou toe komen en ben niet bezig met jouw partner. Hij/zij is in prima handen.

Adem mee met ons, geniet met volle teugen en geneer je vooral niet. Minder schroom is méér genot.

De massages zijn absoluut sensueel qua uitnodiging en jij mag de hoofdrol krijgen. Je mag vooral de aandacht voor ieder deel van jouw lichaam voelen waar je mag loslaten, stralen en tintelen.
De massage zelf heeft geen doel als in... er wordt gewerkt naar opwinding/orgasme, dat absoluut niet! Opwindend... mag het zeker voelen, tot rust komen... graag, fijn uit je hoofd... heerlijk, maar zonder dat er iets moet of dat er iets van jouw lichaam wordt verwacht. Misschien soms even wennen voor sommigen, maar de energiën die door jouw lijf dan mogen stromen zijn het meer dan waard.

Durf jij het aan?
Qua kleding zijn wijzelf gewoon gekleed.

Onderstaande tijden zijn pure massagetijd. Houdt voor jezelf nog rekening met uit- en aankleden, wat drinken en bijkomen.


Prijzen

€ 200,00 voor 1.5 uur voor jullie samen
€ 280,00 voor 2 uur voor jullie samen