Persoonlijke groei

  • Image description

Tantra/yoni massage*

Het woord Yoni komt uit het Sanskriet en benoemt op open, liefdevolle wijze de vrouwelijke geslachtsdelen. Totaal dus niet het Westers onderdrukkende woord: schaamstreek. Ik heb het dan ook graag over de luststreek. De Middeleeuwen hebben we gehad.

Als vrouw heb je vele rollen... Misschien de vrouw van, alles-kunner, moeder, kostwinnaar, huisvrouw, alles'drager'............ komt de godin... de tijger... de diva... mijn-lijf-is-er-ook-nog voor in het rijtje?

“Ontdek de bron van jouw vrouwelijke liefdesenergie!

Een mooie sensuele massage zonder doel, brengt een moment van absolute rust en bezinning. Je wordt het absolute middelpunt, je krijgt álle aandacht, onverdeeld en volledig. Niets terug hoeven doen, alleen maar ontvangen en tòch volledige controle over alles wat gebeurt. Ik laat mij door jou, je wensen en jouw adem leiden.
Jij stuurt, ik ben de motor.
Wil je tijdens de massage anders liggen, mee bewegen, dieper ademen, voel je geluid opkomen? Voel je vrij om dit tijdens de massage vooral te doen, ècht... voel je hier vrij in, niets is 'raar'. Het is juist 'jij' en laat jij, met lichaam en geest, nu juist de hoofdrol spelen in deze sessie.

Op een tantra/yoni massage reageert iedereen weer anders, gelukkig maar. Gevoelens van opwinding, oude schaamte, verdriet, pijn, gemis, in slaap vallen bij een gevoel van thuiskomen, opnieuw weer vrouw voelen... niet één sessie is hetzelfde. Wat er ook gebeurt, wij doen het samen. Ik als onvoorwaardelijke gever en jij als ontvanger. Mochten er emoties loskomen dan is dat prima, maar we doen er niets mee. Hier geen therapeutische inslag, maar vooral in de hoofdrol mogen ontvangen.
Gun jezelf de ruimte... laat het toe, neem alle warmte en aandacht in je op. Het doel van een tantra/yoni massage is niet het werken naar een orgasme of enorme opwinding. Het heeft eigenlijk helemaal geen doel, want er zit geen moeten of prestatie in de standaard vorm. Daardoor eigenlijk alleen maar het spel van ontvangen zonder daar iets voor terug te hoeven doen.

Ik weet zéker dat, hoe de massage ook bij jou binnenkomt, je menig nieuw gevoel of inzicht zult ervaren. Na een sessie kun je veel bewuster in je lijf zitten, zaken/mensen die er altijd al waren vallen je nu ineens (dieper) op, een verschuiving in je beleving op seksueel gebied, een vlammetje dat weer voelbaar brandt, meer in het gevoel/borstgebied zitten of kunnen verbinden.

Deze massage wordt uiteraard volledig naakt ontvangen. Er wordt alleen aan de buitenzijde van jouw lichaam gewerkt. Standaard ben ikzelf gewoon gekleed.

Wil je lezen hoe andere mensen hebben gereageerd? Kijk gerust bij 'reacties'.

Zijn je wensen nèt even anders of zit je met bepaalde vragen, mail of bel gerust...
Of kies eerst voor de Helende warme olie massage als je gehele lichaam nog nèt een te hoge drempel is (Tantra zonder yoni).

* Een yoni massage heeft niets met seks of seksuele handelingen te maken en ook zeker niet gericht op het werken naar een orgasme.


Prijzen

€ 110,00 voor 1,5 uur
€ 150,00 voor 2 uur
€ 185,00 voor 2,5 uur

Ook beschikbaar als voordelige strippenkaart van 5 sessies