Mijn praktijk

  • Image description

Over mijzelf, André van Vliet

Op de aarde geworpen in de zomer van 1971 in Rotterdam-Blijdorp. Ik vind het maar lastig om iets over mijzelf te schrijven. Bescheiden hoor ik regelmatig van mijn omgeving, dat zal het ook wel zijn. Zelf vind ik dat ik heerlijk eigenwijs ben of mijn eigen wijze heb. Ik ben enorm nieuwsgierig, noem het hongerig, naar kennis... willen snappen... zin in ervaringen opdoen en gesprekken voeren. Zaken luchtig houden met humor en ook niet vies om mijn eigen bevindingen met jou te delen, want we leren tenslotte van elkaar.

In het jaar 2000 ben ik langzaam begonnen met het opzetten van mijn praktijk aan huis. Sindsdien is er zoveel in beweging gekomen op alle fronten. En ik verbaas mij wel eens over de hoeveelheid veren die ik krijg en de agenda die steeds sneller vol raakt. Genieten? Enorm! Iets mooiers dan van mijn passie mijn werk mogen en kunnen maken kan ik mij niet wensen. Dankbaarheid ten top.

Naast het goed kunnen inleven in een ander kan ik ook best een ettertje zijn (wel met humor). Ik wil je spiegelen, inzichten meegeven, want hé ... je komt hier toch ook om ergens van af te komen c.q. te groeien? Dat vind ik het ook het mooie aan de term lichaamswerker. Ik luister naar wat jouw lichaam te zeggen heeft en kom op voor wat jouw lijf mij vertelt. Ik noem dit even specifiek, want wat jouw lijf vertelt hoeft niet altijd in lijn te zijn met jouw denken. Soms kunnen het denken en voelen namelijk totaal niet op één lijn liggen. Prachtig om daar samen met jou aan te werken naar een meer pure jij.

Een mens of lichaam blijft voor mij iets fascinerends. Of je nu werkloos bent, jurist of prinses we hebben allemaal een lichaam en hebben wel eens rust, kennis of healing nodig. Hetzelfde geldt qua bouw, vorm of kleur van jouw lichaam. Ik werk van mens tot mens, ik heb geen praktijk voor alleen maar fotomodellen.

Ik heb het geluk gehad om altijd de, voor mij, juiste trainer tegen het lijf te lopen. Enthousiaste mensen die lesgeven met passie. En die hun manier van lesgeven ook buiten het leslokaal gebruiken. Verder doe ik altijd mijn best om een sfeer neer te zetten van geborgenheid en openheid om je zo lekker mogelijk in je vel en kracht te laten voelen. En hou je vooral niet bezig met... lig ik er wel goed bij, wat zal hij wel/niet vinden... het is helemaal oké. Wees vooral JIJ!

Tot slot hoort bij mijn beroep ook een beroepsgeheim, dus alles blijft netjes binnen de vier muren van de praktijk. Altijd goed om te weten.

En ja... ik kan heel mooi zelf teksten schrijven, maar mooier en duidelijker zijn misschien nog wel de reacties van mijn clienten (zie menu boven). Hier ben ik zéér trots op!

Voor de geïnteresseerden hierbij mijn opleidingsachtergrond:

Healing

Reiki I, II, III en Mastership (Anita Brugman)
Cerridwen Celtic Healing I (Loes v/d Vlugt)
Quantum Touch 12 uur workshop (Thea Kramer)
Werken met gidsen en energien zoals o.a. Maria, Pleiadiers, Brahma, Lilith, Arcturiers en Jozef
EE - Emotioneel Evenwicht (De Regenboog)
Quantum Touch Reset methode (Thea Kramer)
Soul Body Fusion (Arno van Dijk)

Massage

Rebalancing opleiding
Ontspanningsmassage (Anjana de Wit)
Shantala massage, de volwassenen / geestelijk gehandicapten variant (De Levensstroom)
Stoelmassage met drukpunttechnieken (Fer Groot)
Träger massage (Anjana de Wit)
HotStone massage (Sonja Paul)
Javaanse voet/onderbeenmassage (Anjana de Wit)
Voetmassage (Anjana de Wit)
Hamam massage (Samir Mesic)
Klankschaalmassage (Walter Barkhuysen-Tacke)

Inspiratie

Tantrische massage (Margot Anand en Michaela Reichl)
Sensual Awakening / White Tiger Tantra (Steve Piccus DeAmore)
Chi Nei Tsang (Mantak Chia)
Nitvana™ Bodywork (Nityama)
Sacha Cobra

Overige gevolgde cursussen

Energetic Bliss Mastery (Shekina)
Body de-armoring twee weken inhouse (Sabine Tschudi en Johannes Schröder)
Emotioneel lichaamswerk (Centrum Athanor)
De Stargate open to channel workshop (Janna Hopman)
Channeling (Anita Brugman)
Tenen lezen (Margot van Doggenaar)
Ademwerk (Annette Weers)
Uitgebreide eigen ervaring in HSP en Tweelingziel kennis

Naast 'Sensueel Ontwaken' en mijn praktijk 'Handkracht' heb je mij misschien ook een keer aan je zijde gehad als je het Elysium in Bleiswijk bezocht. Hier heb ik bijna vijf jaar gewerkt.