Yoni de-armouring

  • Image description

Het 'ontharnassen' van de yoni

Persoonlijk vind ik dat iedere vrouw baat kan hebben bij een interne de-armouring. Een vagina is als een spons die van alles opzuigt. Alles wat niet 'geweldig' is (bijvoorbeeld commentaar, fout vriendje, pijn tijdens seks, seks voordat je er eigenlijk klaar voor bent, druk vanuit maatschappij hoe je er uit zou moeten zien, mannen die hun 'karma' (boosheid, frustraties, negativiteit) met klaarkomen in jouw yoni dumpen of misbruik) veroorzaakt spanning of trauma binnenin jouw lichaam. Daardoor zul je anders reageren op seks qua fysiek maar ook qua gedrag.

Jouw intiemstreek (nee, geen schaamstreek... geen schaamte) die anders letterlijk zacht, ontspannen en open voor aanraking zou mogen zijn, verandert als reactie op de emotionele, fysieke en energetische pijn. Gebieden binnenin een vagina zorgen dan voor spierspanning, verhoging van druk, dof of beurs gevoel, pijn bij aanraking, geen penetratie kunnen verdragen, lage libido, helemaal geen zin in seks. Daarnaast, qua emoties, kun je last krijgen van veel boosheid, angst en verdriet.

Bij deze de-armouring sessie wordt vooral de yoni aan de binnen- en buitenkant van spanning ontdaan. Ook de onderbuik wordt meegenomen... zorg vooral dat je de rest van de dag weinig tot geen afspraken in de agenda hebt staan. Wat er namelijk vrij komt in jouw lichaam aan oude boosheid, tranen, vuisten, beroerd voelen, kan flink zijn. Daarna zul je je letterlijk veel opgeruimder voelen en lichter. Ikzelf kan er ook over meepraten. Oké, ik heb geen yoni, maar heb al vaker de mannelijke versie mogen ontvangen. Er valt nogal wat oud van jou af.

Of ik ook geloof dat spanning, trauma of pijn niet alleen uit dit leven hoeft te komen, omdat je in dit leven eigenlijk niets ergs hebt meegemaakt? En of ik daarin geloof. Al vaker mocht ik assisteren bij vrouwen die beelden in hun hoofd kregen of 'wonden' voelden die niets met het nu te maken hadden. Beelden die ineens kunnen zorgen dat zoveel puzzelstukken in elkaar vallen. Ook vrouwen die sterk voelen dat ze een familielijn mogen helen, dochters die pijn meedragen van een moeder die lastig kan loslaten... het klinkt mij niet vreemd in de oren, want dit bestaat wel degelijk.

De sessies die ik geef zijn gebaseerd op diverse stromingen binnen de de-armouring, invloeden uit de Tantra en sjamanistische zienswijze. Bij deze sessie lig je eerst op je buik nog onder een zachte doek, eenmaal op je rug lig je naakt. Kleding en/of doek liggen namelijk dan flink in de weg. Ikzelf ben, zoals je mag verwachten, volledig gekleed.

Uiteraard werk ik hygiënisch aan de binnenzijde met een latex handschoen en een goed glijmiddel om iedere vorm van ongemak weg te halen.


Prijzen 2019

€ 140.00 voor 2 á 2,5 uur in totaal.

Dat is 1,5 uur pure sessie en reken daarnaast nog gerust een uur qua voorgesprek, naliggen en rustig bijkomen voordat je weer op pad gaat. Die rusttijd heb je nodig...